Hop til indhold
  • Selvledelse i Hydac A/S – et bæredygtigt casestudie?

    Hvilke succesfaktorer og strategiske effekter kan identificeres i Hydac’s erfaringer med selvledende styreform til inspiration for andre...

  • AI-Moderator

    Projektet udvikler et AI-baseret program til at facilitere dialog og gruppeopgaver i undervisning. Målet er bedre læring...

  • Påvirkning af kunders købsadfærd gennem digitalt produktpas og adfærdsdesign

    Hvordan kan adfærdsdesign og SHIFT frameworket understøtte virksomhedens arbejde med Det Digitale Produktpas og herigennem fremme en...

  • Hvem har ansvar for dagslyset?

    – fra specialeydelse til nye praksisser i byggebranchen

  • Digital projektering af bærende konstruktioner –

    fra ressource- og klimabelastende overdimensioneringer til bæredygtige projekteringspraksisser.

Vælg et tema eller søg efter projekter

Alle forsknings- og udviklingsprojekter fra danske erhvervsakademier samlet på ét sted

536 projekter og 634 videnprodukter på tværs af 8 erhvervsakademier

Søgeresultater

Viser resultater for

Ingen projekter fundet

  1. Fødevarer

    Grøn omstilling med planteingredienser der øger holdbarhed (Grønholdbar)

    Naturlige, plantebaserede antimikrobielle stoffer viser lovende potentiale til at forlænge fødevarers holdbarhed og erstatte traditionelle konserveringsmidler.

  2. Bæredygtighed

    Virksomhedsrapportering af biodiversitet og økosystemer under ESG (E4) – Et forstudie

    Et forstudie om danske virksomheders viden om, hvordan de kan arbejde med biodiversitet og økosystemer samt krav og metoder til rapportering.

  3. Fødevarer

    Ledelseskompetencer i dansk landbrug i Østeuropa

    Kortlægning af ledelsesmæssige udviklingsbehov i danske landbrugsvirksomheder i Østeuropa og deraf følgende anbefalinger

  4. Bæredygtighed

    Bæredygtig madturisme – Norden viser vejen

    Madturisme med god smag i munden

  5. Fødevarer

    Kampen mod ubudne gæster: mikrobiologi i bælgplantebaserede fødevarer

    Projektet bidrager med ny viden om bakteriers vækstrater i bælgfrugter, forarbejdet og uforarbejdet bælgfrugtprotein og -stivelse, samt hybridprodukter

  6. Fødevarer

    Bønner på bordet 2.0

    Projektet tilvejebringer ny viden om næringsværdien af bælgfrugter og afledte fødevarer gennem analyser af næringsstoffers indhold og biotilgængelighed

  7. Fødevarer

    Bønner på bordet – bælgplanter i fødevarer

    Et bidrag til forbedret kvalitet og holdbarhed af bælgplanter, som råvarer såvel som afledte fødevarer

  8. Sundhed

    Digital iværksætter

    Dette projekt yder hjælp til selvhjælp ifm. videreudvikling og registrering af små opstartsvirksomheder inden for fødevareområdet.

  9. Bæredygtighed

    Insekter set i et sundhedsmæssigt perspektiv

    Insekter som sundhedsmæssigt genvinst

  10. Bæredygtighed

    Plantebaseret mad storhitter – Teknologi og Kvalitet

    Projektet vil bidrage med ny viden om mikrobiologisk holdbarhed, som kan forkorte udviklingsprocessen for plantebaserede fødevarer.

  11. Bæredygtighed

    RETOX-PRO: Removal of mycotoxins by legume fermentation to improve plant protein quality

    Vil det ikke være fedt at have sikrere fødevarer i fremtiden, hvor risikoen for at fødevarerne indeholder mykotoxiner er lavere?

  12. Bæredygtighed

    GrainLegsGo

    I projektet undersøges muligheden for at fremme dyrkningen af bælgplanter som fødevarer i Danmark