Hop til indhold
  • Teaching Avatar

    Hvordan kan en avatar baseret på generativ AI programmeres og trænes til at varetage ”underviserrollen” i træning...

  • Fishsafe

    Projektet undersøge mulighederne for at inhibere vækst af listeria og fødevarefordærvende mikroorganismer i fiskeprodukter.

  • Vejen til kønsdiversitet i den danske revisionsbranche

    Revisionsbranchen har for få kvinder i de øvre ledelseslag! Hvordan kan branchen arbejde med kønsdiversitet og dermed...

  • Køberrådgivning i forbindelse med bolighandler i Danmark

    Køberrådgivning er en ureguleret branche i vækst. Vi undersøger kvaliteten og udbredelsen i Danmark og dens indflydelse...

  • Bæredygtig udvikling i landinspektør- og landmålingsbranchen:

    Fra formelle strategier til bæredygtighed i praksis

Vælg et tema eller søg efter projekter

Alle forsknings- og udviklingsprojekter fra danske erhvervsakademier samlet på ét sted

580 projekter og 654 videnprodukter på tværs af 8 erhvervsakademier

Søgeresultater

Viser resultater for

Ingen projekter fundet

  1. Bæredygtighed

    Lupin and soybean – pioneering new plant-based foods in Denmark (Lupin&SoyFoods)

    Kan danske lupiner og sojabønner dyrkes til humant konsum på en måde, der er både økonomisk rentabel og gavner den grønne omstilling?

  2. Fødevarer

    Undersøgelse af indholdet af probiotiske mikroorganismer og alkohol i kommercielle, dansk-producerede, upasteuriserede kombucha

    Projektet vil kortlægge mikrobiomet og alkoholprocenten i dansk kombucha, med henblik på at hjælpe producenter med mærkning og proceskontrol.

  3. Fødevarer

    Grøn omstilling med planteingredienser der øger holdbarhed (Grønholdbar)

    Naturlige, plantebaserede antimikrobielle stoffer viser lovende potentiale til at forlænge fødevarers holdbarhed og erstatte traditionelle konserveringsmidler.

  4. Bæredygtighed

    Virksomhedsrapportering af biodiversitet og økosystemer under ESG (E4) – Et forstudie

    Et forstudie om danske virksomheders viden om, hvordan de kan arbejde med biodiversitet og økosystemer samt krav og metoder til rapportering.

  5. Fødevarer

    Ledelseskompetencer i dansk landbrug i Østeuropa

    Kortlægning af ledelsesmæssige udviklingsbehov i danske landbrugsvirksomheder i Østeuropa og deraf følgende anbefalinger

  6. Bæredygtighed

    Bæredygtig madturisme – Norden viser vejen

    Madturisme med god smag i munden

  7. Fødevarer

    Kampen mod ubudne gæster: mikrobiologi i bælgplantebaserede fødevarer

    Projektet bidrager med ny viden om bakteriers vækstrater i bælgfrugter, forarbejdet og uforarbejdet bælgfrugtprotein og -stivelse, samt hybridprodukter

  8. Fødevarer

    Bønner på bordet 2.0

    Projektet tilvejebringer ny viden om næringsværdien af bælgfrugter og afledte fødevarer gennem analyser af næringsstoffers indhold og biotilgængelighed

  9. Fødevarer

    Bønner på bordet – bælgplanter i fødevarer

    Et bidrag til forbedret kvalitet og holdbarhed af bælgplanter, som råvarer såvel som afledte fødevarer

  10. Sundhed

    Digital iværksætter

    Dette projekt yder hjælp til selvhjælp ifm. videreudvikling og registrering af små opstartsvirksomheder inden for fødevareområdet.

  11. Bæredygtighed

    Insekter set i et sundhedsmæssigt perspektiv

    Insekter som sundhedsmæssigt genvinst

  12. Bæredygtighed

    Plantebaseret mad storhitter – Teknologi og Kvalitet

    Projektet vil bidrage med ny viden om mikrobiologisk holdbarhed, som kan forkorte udviklingsprocessen for plantebaserede fødevarer.