Alle forsknings- og udviklingsprojekter fra danske erhvervsakademier samlet på ét sted
580 projekter og 654 videnprodukter på tværs af 8 erhvervsakademier
Søgeresultater
Viser resultater for
Ingen projekter fundet
-
Bæredygtighed
Lupin and soybean – pioneering new plant-based foods in Denmark (Lupin&SoyFoods)
Kan danske lupiner og sojabønner dyrkes til humant konsum på en måde, der er både økonomisk rentabel og gavner den grønne omstilling?
-
Fødevarer
Undersøgelse af indholdet af probiotiske mikroorganismer og alkohol i kommercielle, dansk-producerede, upasteuriserede kombucha
Projektet vil kortlægge mikrobiomet og alkoholprocenten i dansk kombucha, med henblik på at hjælpe producenter med mærkning og proceskontrol.
-
Fødevarer
Grøn omstilling med planteingredienser der øger holdbarhed (Grønholdbar)
Naturlige, plantebaserede antimikrobielle stoffer viser lovende potentiale til at forlænge fødevarers holdbarhed og erstatte traditionelle konserveringsmidler.
-
Bæredygtighed
Virksomhedsrapportering af biodiversitet og økosystemer under ESG (E4) – Et forstudie
Et forstudie om danske virksomheders viden om, hvordan de kan arbejde med biodiversitet og økosystemer samt krav og metoder til rapportering.
-
Fødevarer
Ledelseskompetencer i dansk landbrug i Østeuropa
Kortlægning af ledelsesmæssige udviklingsbehov i danske landbrugsvirksomheder i Østeuropa og deraf følgende anbefalinger
-
Fødevarer
Kampen mod ubudne gæster: mikrobiologi i bælgplantebaserede fødevarer
Projektet bidrager med ny viden om bakteriers vækstrater i bælgfrugter, forarbejdet og uforarbejdet bælgfrugtprotein og -stivelse, samt hybridprodukter
-
Fødevarer
Bønner på bordet 2.0
Projektet tilvejebringer ny viden om næringsværdien af bælgfrugter og afledte fødevarer gennem analyser af næringsstoffers indhold og biotilgængelighed
-
Fødevarer
Bønner på bordet – bælgplanter i fødevarer
Et bidrag til forbedret kvalitet og holdbarhed af bælgplanter, som råvarer såvel som afledte fødevarer
-
Sundhed
Digital iværksætter
Dette projekt yder hjælp til selvhjælp ifm. videreudvikling og registrering af små opstartsvirksomheder inden for fødevareområdet.
-
Bæredygtighed
Plantebaseret mad storhitter – Teknologi og Kvalitet
Projektet vil bidrage med ny viden om mikrobiologisk holdbarhed, som kan forkorte udviklingsprocessen for plantebaserede fødevarer.