Alle forsknings- og udviklingsprojekter fra danske erhvervsakademier samlet på ét sted
536 projekter og 634 videnprodukter på tværs af 8 erhvervsakademier
Søgeresultater
Viser resultater for
Ingen projekter fundet
-
Bæredygtighed
Virksomhedsrapportering af biodiversitet og økosystemer under ESG (E4) – Et forstudie
Et forstudie om danske virksomheders viden om, hvordan de kan arbejde med biodiversitet og økosystemer samt krav og metoder til rapportering.
-
Miljø
Mod bæredygtig metodeudvikling og identifikation af stoffer i HPLC: Opbygning af en database og machine learningsmodel til brug i miljøanalyser.
Projektet ønsker at lave en machine learningsmodel til at lette metodeudvikling identifikation af kemiske stoffer på High Performance Liquid Chromatography
-
Bæredygtighed
Klimaregnskab i jordbruget – principper og præmisser
Én ting er at lave klimaregnskab – en anden ting er at gøre noget ved det.
-
Bæredygtighed
Arealanvendelse og det kommunale klimaregnskab
I projektet undersøges hvordan det kommunale klimaregnskab udarbejdes i praksis
-
Landbrug
Er havre davre? 2.0: Fra viden til handling
Projektet vil kortlægge og forbedre formidlingen af viden om fodring af heste
-
Landbrug
Er havre davre? 1.0: Hesteejeres viden om fodring
Forskningsprojektet skal afdække danske hesteejeres viden om fodring af heste sammenlignet med, hvad hesteejere i udlandet ved om fodring.
-
Bæredygtighed
Jorden som kulstoflager – gennem hvilke kanaler mistes kulstoffet?
Måden vi dyrker landbrug på har betydning for jordens kulstoflager, frugtbarhed og stabilitet. Det har indflydelse på atmosfærens indhold af drivhusgasser.
-
Miljø
Nye plantebeskyttelsesmetoder til dansk gartneri-HORTPROTECT
Kan vi holde frilandsgrøntsager mere pesticidfri med de rette dyrkningsformer? Vi undersøger hvordan man reducerer skadedyrsbelastningen med fangafgrøder
-
Landbrug
Optimering af plejeindsatsen i vandløb i forhold til grøde og dennes vækstbetingelser
Optimering af grødeskæring giver glade lodsejere!
-
Bæredygtighed
RETOX-PRO: Removal of mycotoxins by legume fermentation to improve plant protein quality
Vil det ikke være fedt at have sikrere fødevarer i fremtiden, hvor risikoen for at fødevarerne indeholder mykotoxiner er lavere?